برشتوک

آقا کسی می‌دونه برشتوک مال کجای ایرانه؟ سزار چاوز می‌گه: “اگه واقعا می‌خوای با کسی دوست بشی، به خونه‌ش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، قلب‌شو بهت می‌ده.” غذا چیه؟ لذت چشیدن؟ رفع گرسنگی؟ من فکر می‌کنم مفهوم غذا خیلی بیشتر از این‌هاست. وقتی بخشی از غذاتو به کودک فقیر می‌دی، […]

author توسط Mazzehoio

مافین پرتقالی

امیدوارم امشب یه خواب رویایی ببینی به این شکل: توی خیابون با ماشین آرزوهات چرخ بزنی برسی به ایستگاه صلواتی. بهت یه سبد پر از مافین پرتقالی نرم‌وتازه بدن با یه پارچ شیرکاکائوی داغ. خیلی خوبه نه؟ کمربندتم محکم ببند که حین رانندگی مافین می‌خوری نکوبی به جدول. 😄 ماشین رویاییت چیه راستی؟ ویدیوی مافین […]

author توسط Mazzehoio

باسلوق

می‌گن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول می‌کشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازه‌ی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! به‌جز… البته… طرز تهیه‌ش. 😶 بابام اگه می‌خواست شیوه‌ی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]

author توسط Mazzehoio

کروسان مربای بالنگ

از جذابیت‌های آشپزی فرانسه بگم براتون که می‌شه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمی‌دونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که می‌گفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]

author توسط Mazzehoio

کیک زبرا

این کیک از مرمر درست شده یا گورخر؟ 😀 دیدین بعضیا اسم‌شون اونی نیست که توی شناسنامه نوشته شده؟ معمولا اگه کسی این کارو بکنه یه اسم بهتر از اسم قبلی انتخاب می‌کنه ولی ظاهرا کیک زبرا نظرش با ما فرق داره. اسم این کیک در اصل ماربل هست به معنی مرمر، به این خاطر […]

author توسط Mazzehoio

کیک حلوا

زحمتش بیشتره، طعمش بهتره. این کیک حلوا رو حتما یه‌بار تهیه کنین. از نظر سختی به‌خاطر دوبخشی بودنش کمی زمان‌بر و سخت‌تره، اما نتیجه کار فوق‌العاده «دهن پرکن» و «انگشت به دهن بذار» و این مدلی‌هاست. 😊 بافت نرم حلوا روی بافت اسفنجی کیک لذت چشیدنش رو دوچندان می‌کنه. کیک حلوا خوردین؟ 🙂 ویدیوی خلاصه‌شده […]

author توسط Mazzehoio

کوکی شکلاتی

تصورات ذهن شکمو! وقتی کوکی شکلاتی رو از فر درمیاری و داغ‌داغ می‌خوری حال عجیبی داره. همینطور که به طرف دهن می‌بری با چشمات دنبالش می‌کنی، ظاهر خوش‌تراش و برشته، با برآمدگی‌هایی از شکلات چیپسی که دلت می‌خواد توش غرق بشی. می‌ذاریش تو دهن، پوست تردش با خنده‌های یواشکی قلقلکت می‌ده. یخ‌ فضا که باز […]

author توسط Mazzehoio

شیرینی آلمانی (مشهدی، مربایی)

بالاخره چیه؟ این شیرینی آلمانی ئه، مشهدیه یا مرباییه؟! چرا با وجود این‌همه بخش‌نامه و لایحه، باز هم سه جایگاه رو با حفظ سمت به یک شخص می‌دین؟! آیا در این شرایط بحرانی، دستگاه غذایی نباید به این مساله رسیدگی کنه؟! 😐 اگر اونا رسیدگی نمی‌کنن سیستم گوارش باید ورود کنه. ولی آخه اونا هم […]

author توسط Mazzehoio

شیرینی لطیفه

ترند روز چیه؟ شیرینی لطیفه ؟ آه نه این که واسه شیرین کردن کامتونه، نوش جونتونم باشه. هم گرمه هم نرمه هم تازه هم خوشمزه، با همین فرمون ازش تعریف کنم خودشو با کیک نامزدی اشتباه می‌گیره. کلا همیشه همینه تعریف زیادی هم چیز جالبی نیست چون باعث می‌شه اون چیز دیگه خودش نباشه. خود […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram