توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا […]
برای لحظهای بعد از دیدن مرغ ترش حس دژاوو گرفتم. دژاوو یا آشناپنداری همون حسه که یه چیزی میبینی بعد احساس میکنی قبلا دقیقا همین لحظه رو دیدی. خداروشکر برای رفع دژاووی مرغ ترش راهحل خیلی ساده بود، کافی بود برم به رسید خرید مرغش یه نگاه بندازم و قیمتشو با مرغ ترش قبلی (که […]
میگن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول میکشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازهی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! بهجز… البته… طرز تهیهش. 😶 بابام اگه میخواست شیوهی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]
اگه گفتین بزرگترین درسی که ته دیگ زعفرانی به آدم میده چیه؟ قبلش یه چیز جالب بگم، من فکر میکردم ته دیگ خاص خودمون ایرانیاست ولی ظاهرا از چین اومده. البته فکر کنم این فقط مربوط به ته دیگ برنجی معمولی باشه و ته دیگ سیبزمینی همچنان پرچمش دست خودمونه. 😉 آها تا یادم نرفته، […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.