بوریتو

دیدم مامانای زیادی دغدغه صبحونه بچه‌هاشونو دارن، یا زوجایی که یه خوراکی خوشمزه واسه پیک‌نیک رومانتیک‌شون می‌خوان، یا بدبخت سینگلی مث من که حال درست کردن غذای خونگی و مامان‌پز نداره. بوریتو واسه همین موقع‌هاست دیگه، ولی… راستش اینقدر خوبه که بعدش کلا صبحونه‌های قبلی رو کنار می‌ذاری. 😁 سزار چاوز می‌گه: “اگه واقعا می‌خوای […]

author توسط Mazzehoio

برشتوک

آقا کسی می‌دونه برشتوک مال کجای ایرانه؟ سزار چاوز می‌گه: “اگه واقعا می‌خوای با کسی دوست بشی، به خونه‌ش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، قلب‌شو بهت می‌ده.” غذا چیه؟ لذت چشیدن؟ رفع گرسنگی؟ من فکر می‌کنم مفهوم غذا خیلی بیشتر از این‌هاست. وقتی بخشی از غذاتو به کودک فقیر می‌دی، […]

author توسط Mazzehoio

مرغ پرتقالی

الله‌اکبر! مرغ پرتقالی ؟! تا حالا سس پرتقال روی مرغ امتحان نکرده بودم، خیلی فراتر از انتظاراتم ظاهر شد. کی اینجا مرغ پرتقالی خورده قبلا؟ همیشه اینقدر خوبه یا الان داره ادا درمیاره؟! 😃 ویدیوی تهیه مرغ پرتقالی رو از پیج مزه هم می‌تونین ببینین. یادتون نره حتما و لطفا پیج رو دنبال و به […]

author توسط Mazzehoio

کرپ مارمالاد

  کرپ مارمالاد یه صبحونه خوشمزه فرانسوی هستش که برای آدمای سحرخیز خیلی بدرد می‌خوره. هم مقویه هم شیرین و انرژی‌بخش. روزتون رو با این غذای عالی به راحتی لذت‌بخش‌تر می‌کنین. ویدیوی تهیه کرپ مارمالاد رو از پیج مزه هم می‌تونین ببینین. اگه خوشتون اومد حتما به پنکیک صبحانه هم سری بزنین، و اگه خیلی […]

author توسط Mazzehoio

توپک سیب زمینی با سس بشامل

توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا […]

author توسط Mazzehoio

خورش کرفس

سر سفره نشسته بودیم و نگاه ناچارانه‌ای به قابلمه خورش کرفس داشتیم. بچه صاحبخونه که کودک نوپای شیطونی بود راسته سفره رو پشت سر ما متر می‌کرد و جیغ می‌کشید. گوشم با جیغ بچه و چشمم با قابلمه خورش سوت می‌کشید انگار موج انفجار هسته‌ای، که هم نور داره هم صدا. با خودم گفتم این […]

author توسط Mazzehoio

مرغ ترش

برای لحظه‌ای بعد از دیدن مرغ ترش حس دژاوو گرفتم. دژاوو یا آشناپنداری همون حسه که یه چیزی می‌بینی بعد احساس می‌کنی قبلا دقیقا همین لحظه رو دیدی. خداروشکر برای رفع دژاووی مرغ ترش راه‌حل خیلی ساده بود، کافی بود برم به رسید خرید مرغش یه نگاه بندازم و قیمت‌شو با مرغ ترش قبلی (که […]

author توسط Mazzehoio

باسلوق

می‌گن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول می‌کشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازه‌ی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! به‌جز… البته… طرز تهیه‌ش. 😶 بابام اگه می‌خواست شیوه‌ی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]

author توسط Mazzehoio

ته دیگ زعفرانی

اگه گفتین بزرگ‌ترین درسی که ته دیگ زعفرانی به آدم می‌ده چیه؟ قبلش یه چیز جالب بگم، من فکر می‌کردم ته دیگ خاص خودمون ایرانیاست ولی ظاهرا از چین اومده. البته فکر کنم این فقط مربوط به ته دیگ برنجی معمولی باشه و ته دیگ سیب‌زمینی همچنان پرچمش دست خودمونه. 😉 آها تا یادم نرفته، […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram