دیدم مامانای زیادی دغدغه صبحونه بچههاشونو دارن، یا زوجایی که یه خوراکی خوشمزه واسه پیکنیک رومانتیکشون میخوان، یا بدبخت سینگلی مث من که حال درست کردن غذای خونگی و مامانپز نداره. بوریتو واسه همین موقعهاست دیگه، ولی… راستش اینقدر خوبه که بعدش کلا صبحونههای قبلی رو کنار میذاری. 😁 سزار چاوز میگه: “اگه واقعا میخوای […]
آقا کسی میدونه برشتوک مال کجای ایرانه؟ سزار چاوز میگه: “اگه واقعا میخوای با کسی دوست بشی، به خونهش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، قلبشو بهت میده.” غذا چیه؟ لذت چشیدن؟ رفع گرسنگی؟ من فکر میکنم مفهوم غذا خیلی بیشتر از اینهاست. وقتی بخشی از غذاتو به کودک فقیر میدی، […]
اللهاکبر! مرغ پرتقالی ؟! تا حالا سس پرتقال روی مرغ امتحان نکرده بودم، خیلی فراتر از انتظاراتم ظاهر شد. کی اینجا مرغ پرتقالی خورده قبلا؟ همیشه اینقدر خوبه یا الان داره ادا درمیاره؟! 😃 ویدیوی تهیه مرغ پرتقالی رو از پیج مزه هم میتونین ببینین. یادتون نره حتما و لطفا پیج رو دنبال و به […]
کرپ مارمالاد یه صبحونه خوشمزه فرانسوی هستش که برای آدمای سحرخیز خیلی بدرد میخوره. هم مقویه هم شیرین و انرژیبخش. روزتون رو با این غذای عالی به راحتی لذتبخشتر میکنین. ویدیوی تهیه کرپ مارمالاد رو از پیج مزه هم میتونین ببینین. اگه خوشتون اومد حتما به پنکیک صبحانه هم سری بزنین، و اگه خیلی […]
توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا […]
برای لحظهای بعد از دیدن مرغ ترش حس دژاوو گرفتم. دژاوو یا آشناپنداری همون حسه که یه چیزی میبینی بعد احساس میکنی قبلا دقیقا همین لحظه رو دیدی. خداروشکر برای رفع دژاووی مرغ ترش راهحل خیلی ساده بود، کافی بود برم به رسید خرید مرغش یه نگاه بندازم و قیمتشو با مرغ ترش قبلی (که […]
میگن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول میکشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازهی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! بهجز… البته… طرز تهیهش. 😶 بابام اگه میخواست شیوهی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]
اگه گفتین بزرگترین درسی که ته دیگ زعفرانی به آدم میده چیه؟ قبلش یه چیز جالب بگم، من فکر میکردم ته دیگ خاص خودمون ایرانیاست ولی ظاهرا از چین اومده. البته فکر کنم این فقط مربوط به ته دیگ برنجی معمولی باشه و ته دیگ سیبزمینی همچنان پرچمش دست خودمونه. 😉 آها تا یادم نرفته، […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.