توپک سیب زمینی با سس بشامل

توپک سیب زمینی رو آپدیتش کردم که اگه حال درست کردن غذای اصلی رو نداشتی همینو ببری سر میز. حالا چیه آپدیتش؟ از چهار بخش متفاوت تهیه شده، زیرش مرغه (تو طبیعت مرغ معمولا روئه ولی رویه رو برعکس کردم دلیل داره)، روش توپک سیب زمینی ، روش سس بشامل، روش پنیر پیتزا. از بالا […]

author توسط Mazzehoio

خورش کرفس

سر سفره نشسته بودیم و نگاه ناچارانه‌ای به قابلمه خورش کرفس داشتیم. بچه صاحبخونه که کودک نوپای شیطونی بود راسته سفره رو پشت سر ما متر می‌کرد و جیغ می‌کشید. گوشم با جیغ بچه و چشمم با قابلمه خورش سوت می‌کشید انگار موج انفجار هسته‌ای، که هم نور داره هم صدا. با خودم گفتم این […]

author توسط Mazzehoio

مرغ ترش

برای لحظه‌ای بعد از دیدن مرغ ترش حس دژاوو گرفتم. دژاوو یا آشناپنداری همون حسه که یه چیزی می‌بینی بعد احساس می‌کنی قبلا دقیقا همین لحظه رو دیدی. خداروشکر برای رفع دژاووی مرغ ترش راه‌حل خیلی ساده بود، کافی بود برم به رسید خرید مرغش یه نگاه بندازم و قیمت‌شو با مرغ ترش قبلی (که […]

author توسط Mazzehoio

باسلوق

می‌گن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول می‌کشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازه‌ی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! به‌جز… البته… طرز تهیه‌ش. 😶 بابام اگه می‌خواست شیوه‌ی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]

author توسط Mazzehoio

ته دیگ زعفرانی

اگه گفتین بزرگ‌ترین درسی که ته دیگ زعفرانی به آدم می‌ده چیه؟ قبلش یه چیز جالب بگم، من فکر می‌کردم ته دیگ خاص خودمون ایرانیاست ولی ظاهرا از چین اومده. البته فکر کنم این فقط مربوط به ته دیگ برنجی معمولی باشه و ته دیگ سیب‌زمینی همچنان پرچمش دست خودمونه. 😉 آها تا یادم نرفته، […]

author توسط Mazzehoio

رشته پلو

این روزا احوالات همه یه‌کم پاییزی شده، می‌دونستین که فصل سرما افسردگی میاره و توی بعضی از کشورها دولت قرص ضدافسردگی پخش می‌کنه؟ واسه ما که قرص فایده نداره، فقط باید مرفین بدن. 😀 یه راه بهتر هم هست، یه بشقاب رشته پلو چرب‌وچیلی با سینی کامل مخلفات و یه پارچ دوغ ناب محلی… 😋 […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram