کورن داگ

آدم تعجب می‌کنه چقدر درست کردن بعضی از خوراکی‌ها ساده و راحته، نمونه‌ش همین کورن داگ یا همون هات داگ پفکی. این اسنک رو می‌تونین توی نیم ساعت و به راحتی در منزل تهیه کنین. شاعر در وصف روی ماهش می‌گه: که گر چرخ گوید مرا کاین نیوش، به گرز گرانش بمالم دو گوش گرز […]

author توسط Mazzehoio

مرغ کریسپی شیاردار

آقا وارد رستوران که شدم زرق‌وبرقش منو گرفت، انگار اجلاس سران ۴۵+۷ئه. گارسون پرسید: چی میل دارین؟ عاااام، یه لحظه اجازه بدین، بله مرغ کریسپی شیاردار! مرغ کریسپی که خب مشخص بود یعنی سوخاری، می‌خواستم ببینم شیارش چیه که باعث شده بیاد تو منوی همچین رستوران گرونی. جالبه بعضی وقتا یه خلاقیت کوچیک و ساده […]

author توسط Mazzehoio

مرغ چیپسی

داشتم فکر می‌کردم اگه کارخونه‌های چیپس بخوان به‌جای چیپس سیب‌زمینی، چیپس مرغ درست کنن به‌خاطر تنوع هم که شده جور دیگه‌ای حجمو زیاد نشون بدن. مثلا الان یه بسته چیپس می‌گیری %۹۵ هواس، %۲ نمک %۳ برگه سیب‌زمینی؛ بیان برای مرغ چیپسی مقدار چیپسو بیشتر کنن درعوض هروقت درشو باز کردی چندتا از مرغا پر […]

author توسط Mazzehoio

چوبک سیب زمینی

چوبک سیب زمینی درست کردم رفتم سینما. ردیف آخر نشستم، فیلم کاراگاهی شروع شد. صحنه بازجویی رسید، آدم بده داشته اعتراف می‌کرد و همه گره‌ها داشت باز می‌شد که یهو لامپ اتاق بازجویی نوسان‌کنان افتاد رو چشم من! چیزی نمونده بود داد بزنم و اعتراف کنم که دکتر بچه‌های محل من بودم که نگهبان سینما […]

author توسط Mazzehoio

توپک نودل سوخاری

یه سوال: شما به این توپک نودل سوخاری نگاه می‌کنین یاد چی میفتین؟ 😀 من که هرچی نگاش می‌کنم نمی‌تونم خوب هضمش کنم، آخه توپکای قبلیمون اینقدر رگه‌رگه نبودن. یادمه اولین باری که توپک سیب‌زمینی رو درست کردیم چه لذتی داشت! روش کریسپی و ترد بود با رشته‌های نازک، داخلش گرم و پنیری کشدار! اینقدر […]

author توسط Mazzehoio

قارچ شکم پر

ساعت‌ها به قارچ شکم پر خیره شدم. فکرم انگشت‌شو از روی زنگ جمجمه‌م برنمی‌داشت، می‌دید بهش محل نمی‌دم صداشو بلند می‌کرد: مگه قرار نبود اینا قارچ شکم پر باشن؟ پس چرا کله‌هاشون پر شده؟ بهش گفتم تو چی می‌فهمی از غذا! رومو کردم اون‌ور که با شکمم چش‌توچش شدم و دیدم گوشه لبش نیشخند داره، […]

author توسط Mazzehoio

جوجه چینی

جوجه چینی از غذاهای محبوب و مشهور دنیاست. ایشون اصالتا چینیه ولی جسارتا آمریکا متولد شده، مثل بروسلی بنده‌خدا از اولشم آمریکایی بود ولی هروقت می‌رفتیم کلوپ فیلماش قاطی چینیا بود. البته تو این موضوع شک و شبهه هم هست واسه همون خاستگاه این غذارو تو سایت‌مون هم آمریکا زدم هم چین، باشد تا رستگار […]

author توسط Mazzehoio

املت اسپانیایی

نمی‌دونم پست‌های قبلی پیج رو دیدی یا نه ولی ما تا این‌جا چندتا املت باحال آموزش دادیم. به هندوستان سر زدیم و املت تند و آتشین هندی رو آموزش دادیم، بعد رفتیم فرانسه و املت باکلاس فرانسوی رو آموزش دادیم؛ سر راه به یه خانمی برخوردیم اسمش مامان بقه بود خیلی املتش معروف بود، اونم […]

author توسط Mazzehoio

ساندویچ فلفل دلمه ای

داشتم ساندویچ فلفل دلمه ای درست می‌کردم یهو فکر کردم که ایرانیا خدایی چشم و ابروی قشنگی دارن! از وقتی مردم ماسک میزنن چهره‌های جذاب بیشتر میبینم، قشنگ مشخصه ریشه‌ی همه‌ی مشکلات ما دماغامونه (خدایا منو ببخش چوب خیزرانم یکسره تو… دماغ مسئولین زحمت‌کش کشورمه). خودستایی نشه، خود من از وقتی ماسک میزنم این‌قدر خوشگل […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram