قبول دارین غذا خوردن با چاپستیک (چوب غذاخوری) خیلی فرهنگ جالبیه؟ ولی خودمونیم عمرا به درد ما ایرانیها بخوره، کل سال باید در حال جمع کردن دونه برنج از ته بشقاب باشیم. 🤦🏻♂️🚶🏻♂️ سزار چاوز میگه: “اگه واقعا میخوای با کسی دوست بشی، به خونهش برو و باهاش غذا بخور. کسی که غذاشو بهت بده، […]
روایت پیتزا سیب زمینی هاسل بک (یا همون سیب زمینی شیاردار) شبیه روایت زندگیای ماست. چاقوی مشکلات سیبزمینی وجودتو اینقدر میبره که با خودت میگی اکی دیگه رسید به بیخش، الانه که یه تیکه کنده بشه! یهکم که جلوتر میری میبینی نهتنها چیزی ازت کنده نشد، بلکه زندگی لای همون شیارها رو با پپرونی برات […]
چوبک سیب زمینی درست کردم رفتم سینما. ردیف آخر نشستم، فیلم کاراگاهی شروع شد. صحنه بازجویی رسید، آدم بده داشته اعتراف میکرد و همه گرهها داشت باز میشد که یهو لامپ اتاق بازجویی نوسانکنان افتاد رو چشم من! چیزی نمونده بود داد بزنم و اعتراف کنم که دکتر بچههای محل من بودم که نگهبان سینما […]
نمیدونم پستهای قبلی پیج رو دیدی یا نه ولی ما تا اینجا چندتا املت باحال آموزش دادیم. به هندوستان سر زدیم و املت تند و آتشین هندی رو آموزش دادیم، بعد رفتیم فرانسه و املت باکلاس فرانسوی رو آموزش دادیم؛ سر راه به یه خانمی برخوردیم اسمش مامان بقه بود خیلی املتش معروف بود، اونم […]
میگن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول میکشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازهی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! بهجز… البته… طرز تهیهش. 😶 بابام اگه میخواست شیوهی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]
کیا لبنان رفتن؟ میگن بیروت (پایتخت لبنان) یکی از شهرهای زیبای خاورمیانهس، من که نرفتم و ندیدم ولی این سالاد تبوله شون واقعا خوبه. خیلی هم سالاد معروفیه، شهرتش جهانیه. ولی شبیه سالاد شیرازی خودمون نیست؟ با خودم گفتم اگه این تونسته جهانی بشه چرا سالاد شیرازی نتونه؟ بعد به این نتیجه رسیدم اونطوری، سالاد […]
میدونی کرم کارامل چه درسی به آدم میده؟ اینکه اگه همیشه ساده و شکیل باشی، دیگه مهم نیست حتی اگه شکرت بسوزه و روت تلخ بشه، بازم هرکی ببینه دلش یه گاز کوچیک ازت میخواد. 😉 کرم کارامل یه دسر محبوب اروپاییه که آخرای قرن بیستم خیلی رواج پیدا کرده بود، بهخصوص توی رستورانها، به […]
آقای مزه از رتتویی بدش میومد، هرچی میگفتم این غذا مفیده فایده نداشت، کلا از همنشینی کدو و بادمجون و گوجهفرنگی راضی نبود! این شد که دست بهکار شدم و این رتتویی جوونپسند و فستفودپسند رو براش درست کردم. شما کدوم رتتویی رو بیشتر دوست دارین؟ سیب زمینی رتتویی (همین که اینجاست، با پنیر!) یا […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.