تبوله

کیا لبنان رفتن؟ می‌گن بیروت (پایتخت لبنان) یکی از شهرهای زیبای خاورمیانه‌س، من که نرفتم و ندیدم ولی این سالاد تبوله شون واقعا خوبه. خیلی هم سالاد معروفیه، شهرتش جهانیه. ولی شبیه سالاد شیرازی خودمون نیست؟ با خودم گفتم اگه این تونسته جهانی بشه چرا سالاد شیرازی نتونه؟ بعد به این نتیجه رسیدم اون‌طوری، سالاد […]

author توسط Mazzehoio

ته دیگ زعفرانی

اگه گفتین بزرگ‌ترین درسی که ته دیگ زعفرانی به آدم می‌ده چیه؟ قبلش یه چیز جالب بگم، من فکر می‌کردم ته دیگ خاص خودمون ایرانیاست ولی ظاهرا از چین اومده. البته فکر کنم این فقط مربوط به ته دیگ برنجی معمولی باشه و ته دیگ سیب‌زمینی همچنان پرچمش دست خودمونه. 😉 آها تا یادم نرفته، […]

author توسط Mazzehoio

پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی به شما بگن مخلفات چی می‌خوری، سه گزینه بیشتر تو ذهنت داری؟ ماست و سالاد و ترشیه دیگه (اسم ترشی اومد دهنم آب افتاد 😋). می‌خواستم بگم مصرف خوراک جانبی در کنار غذای اصلی عادت خوبیه، ولی به شرطی که فقط واسه مزه‌ش نباشه و ارزش غذایی هم داشته باشه، مثلا یه […]

author توسط Mazzehoio

شاورما

قبل سفارش همیشه دلارو چک کنین. ستون‌ گوشت کباب ترکی رو دیدین دیگه؟ یه نفر هم کنارش وایساده، با شمشیرش لایه‌ی رویی رو می‌تراشه. دفعه بعدی که هوس کردین نگین آقا یه پرس کباب ترکی بده! اون ستون خوشمزه رو عثمانی‌ها دو قرن پیش اختراع کردن واسه تهیه ساندویچ شاورما ، ساندویچی که شهرت جهانی […]

author توسط Mazzehoio

تارت پیاز

فرق تارت و پای. تارت و پای مثل دو برادر می‌مونن، خمیرایی که وسطشون چیزای خوشمزه دارن، مثل میوه. ولی پای از تارت خیلی خجالتی‌تره، چون همیشه روش پوشیده‌س، نمی‌دونی توش چه‌خبره، درون‌گراست؛ از طرف دیگه تارت روش بازه، خیلی راحت می‌شه درون‌شو دید. اگرچه از یک فرهنگ و زمان نیومدن و در حالی که […]

author توسط Mazzehoio

سالاد یونانی

سالاد یونانی خوردین؟ این سالاد فوق‌العاده برای وعده شام مناسبه حتما امتحانش کنین. تهیه کردنش خیلی هم ساده‌س. برای وعده صبحانه یا شام سالاد بهتری از این هم هست؟ محتوای اصلی این سالاد که در آشپزی یونانی خیلی معروفه، گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز، زیتون و پنیر فتاست که با نمک، فلفل، ارگانو و روغن زیتون طعم‌دا […]

author توسط Mazzehoio

پیتزا قیفی

پیتزا قیفی بهتره یا بستنی قیفی؟ با گران شدن قیف، بستنی قیفی اعلام کرد از امروز خدماتشو بدون قیف ارائه می‌ده و پیتزا جاشو می‌گیره. 😁 پ.ن. با تلاش مسئولین در آینده شاهد خونه قیفی هم خواهیم بود. 🙄 این غذا به تنهایی خیلی مشخص نیست اولین بار کجا تهیه شده و به ذهن چه […]

author توسط Mazzehoio

ریزوتو

من فکر می‌کردم برنج غذای محبوب شمالی‌های خودمونه فقط (عرض ارادت)، نگو شمالی‌های ایتالیا هم همینطورن! ریزوتو اسم غذای شمال ایتالیاست که پایه‌ش برنج و خامه‌س. یه چیز جالب دیگه اینکه یه ماده دیگه هم گاهی می‌ریزن داخلش که ما هم زیاد مصرف می‌کنیم. تازه واسه ما ارزون‌تر درمیاد. اگه گفتین چیه؟ 😋 ویدیوی خلاصه‌شده […]

author توسط Mazzehoio

سالاد چیکن گریل

به‌نظرتون رژیم گرفتن مفیده؟ امروز یه سالاد آماده کردیم به اسم چیکن گریل (سالاد مرغ گریل‌شده). اولین سالاد مرغ تو آمریکا تهیه شد، یه شخصی مرغ باقیمونده آشپزخونه‌شو ریخت تو سالاد (عین سالاد سزار، اونم قبلا گذاشتیم، ببینین). حالا سوال اینه، چرا جوامع بشری کلی هزینه می‌کنن برای خوردن غذاهای مختلف و باز دوباره هزینه […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram