سالاد ماکارونی

باعث خوشحالیه که غذایی به اسم سالاد ماکارونی وجود داره وگرنه سالاد الویه تنها می‌موند و خیلی تلاشی برای بهتر شدن نمی‌کرد. اصولا انحصارگرایی چیز جالبی نیست واسه همون خانواده‌های قدیمی همیشه بیشتر از یک بچه داشتن، این‌طوری محبت بین بچه‌ها تقسیم می‌شد و بچه‌ها هم از اون‌طرف تلاش می‌کردن محبت بیشتری جلب کنن، بنابراین […]

author توسط Mazzehoio

تبوله

کیا لبنان رفتن؟ می‌گن بیروت (پایتخت لبنان) یکی از شهرهای زیبای خاورمیانه‌س، من که نرفتم و ندیدم ولی این سالاد تبوله شون واقعا خوبه. خیلی هم سالاد معروفیه، شهرتش جهانیه. ولی شبیه سالاد شیرازی خودمون نیست؟ با خودم گفتم اگه این تونسته جهانی بشه چرا سالاد شیرازی نتونه؟ بعد به این نتیجه رسیدم اون‌طوری، سالاد […]

author توسط Mazzehoio

برگر گیاهی

برگر گیاهی این متنو نخون، خنده‌ش مال سال بعده 🙂 قدم‌زنان با ماسک چارقد خیابونو گز می‌کردم که بوی گوشت هوش از سرم برد. دماغم گفت: «الان منبع‌شو پیدا می‌کنم!» رفتم داخل گفتم داداش به منم یه پرس بده. گفت تو همونی نیستی که تو مزه کار می‌کنی؟ همونه همه چیزو خوردنی می‌بینی، اینجا جواهرسازیه […]

author توسط Mazzehoio

راتای مرغ

امروز صبح زود رفتم طرف مزه‌اویو، ریه‌هام از هوای تازه پر شده بود. در زدم، آقای مزه درو باز کرد یه نگاه بهم انداخت، یه‌دونه زد زیر گوشم درو بست. 😦 دوباره در زدم، باز کرد، یه لیست “مواد لازم” واسه راتای مرغ داد دستم. رفتم خریدم و برگشتم، درو باز کرد، مواد رو گرفت، […]

author توسط Mazzehoio

مرغ شکم پر

دیروز موقع تهیه مرغ شکم پر یه احساس معنویت خاصی داشتم. خیلی فکر کردم که این حس به‌خاطر چیه. امروز فهمیدم علتش پر بودن شکم مرغ‌مون بود. می‌گن شکم خالی دین و ایمون نداره. خوش به حال مسئولین ما که شکماشون پره، دین و ایمون‌شون برقراره. هم دنیا رو دارن هم آخرتو، به روحم اعتقاد […]

author توسط Mazzehoio

سالاد الویه

می‌خوام سالاد درست کنم! قدیم‌ها ویدئویی بود که توش یک آشپز در حال تهیه سالاد الویه شعر قشنگی می‌خوند و می‌گفت می‌خوام سالاد درست کنم. اون زمان الویه یک چیز جدید بود، کلاس داشت! وقتی درستش می‌کردی حسابی به خودت می‌بالیدی و نمی‌ذاشتی کسی ناخونک بزنه. داخل یک ظرف پیرکس خوشگل کلی تزئینش می‌کردی و […]

author توسط Mazzehoio

حمص

حمص یکی از خوشمزه‌ترین خوراک‌های عربیه که به‌عنوان پیش‌غذا سرو می‌شه. هرچند با وجود مزه بودن، پتانسیل غذای اصلی شدن هم داره. طعمش خیلی خاصه و زمانی که شروع به خوردنش می‌کنید دیگه دلتون نمی‌خواد سراغ خوراک اصلی برید. من فقط یک لقمه کوچیک نصیبم شد ولی هنوز طعمش زیر زبونمه. راستشو بخوام بگم، اولین […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram