اگه «مزه» اخبار بود، این گزارش چیزکیک باقلوا میشد: – ایرانیان سلام، من مایع ظرفشویی هستم، به آشپزخونه مزه خوش آمدید. نگاه کوتاهی داریم به سرخط دستورپخت: «پیوند غیرقانونی کیک و باقلوا» – به گزارش دیوان عالی پختوپز، دیشب چند تن از لایههای خمیر در حالی کشف شدن که کف اقامتگاه کیکها روی هم دراز […]
کسی میدونه چرا موز هسته نداره؟ سر ضبط کیک موز سوالش برام پیش اومد گفتم از فالوورا بپرسم. میخوام توجه شما رو به جوابایی که شنیدم جلب کنم: یکی از دوستامون به اسم سیامک گفته تو بگو چرا نارگیل هسته نداره همهش آبه تا من موزشو بگم. گفتم بزرگوار نارگیل اصن میوه نیست ساندیسه از […]
چوبک سیب زمینی درست کردم رفتم سینما. ردیف آخر نشستم، فیلم کاراگاهی شروع شد. صحنه بازجویی رسید، آدم بده داشته اعتراف میکرد و همه گرهها داشت باز میشد که یهو لامپ اتاق بازجویی نوسانکنان افتاد رو چشم من! چیزی نمونده بود داد بزنم و اعتراف کنم که دکتر بچههای محل من بودم که نگهبان سینما […]
آقا من درس زندگیمو از این کیک لاوا گرفتم! همهمون روز رو پر انرژی شروع میکنیم ولی هرچی جلوتر میریم خستهتر و بیاعصابتر میشیم، مشکلات و مسئلههای مختلف یکییکی پا پیش میذارن و نهایت تلاششون رو میکنن تا روزتو خراب کنن. توی همچین شرایطی کافیه به محیط اطراف دقت کنی تا پیام کائنات رو بگیری؛ […]
میگن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول میکشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازهی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! بهجز… البته… طرز تهیهش. 😶 بابام اگه میخواست شیوهی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]
از جذابیتهای آشپزی فرانسه بگم براتون که میشه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمیدونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که میگفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]
شما هم وقتی کیک گوشت میبینین دستوپاتون شُل میشه؟ اصولا هر کسی با یه چیزی شل میشه، مثلا خانما با جواهر، پسرا با ماشین، باباها با دکمه خاموش کولر، ترامپ با مشاورش، پراید با تصادف، من با غذا! 😀 شل شدن پدیدهی همگانیایه، یه خاصیتی هم که داره اینه که پذیرش سختی رو راحتتر میکنه، […]
قبل سفارش همیشه دلارو چک کنین. ستون گوشت کباب ترکی رو دیدین دیگه؟ یه نفر هم کنارش وایساده، با شمشیرش لایهی رویی رو میتراشه. دفعه بعدی که هوس کردین نگین آقا یه پرس کباب ترکی بده! اون ستون خوشمزه رو عثمانیها دو قرن پیش اختراع کردن واسه تهیه ساندویچ شاورما ، ساندویچی که شهرت جهانی […]
کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.