باسلوق

می‌گن فرآیند تهیه باسلوق چیزی حدود ۳ ماه طول می‌کشه. یعنی واسه خوردن یک عدد شیرینیِ فسقلیِ اندازه‌ی گردو باید ۳ ماه صبر کنی. یعنی خواستن ۳ تا باسلوق با خواستن ۱ بچه هیچ فرقی نداره! به‌جز… البته… طرز تهیه‌ش. 😶 بابام اگه می‌خواست شیوه‌ی تربیتی منو عوض کنه کمتر از این وقت لازم داشت، […]

author توسط Mazzehoio

کروسان مربای بالنگ

از جذابیت‌های آشپزی فرانسه بگم براتون که می‌شه یه غذا رو به صد روش تهیه کرد. مثلا همین کروسان، مغزشو ارتقا دادم دوباره درستش کردم نمی‌دونین چیییییی شده! اون شعار تبلیغاتی قدیمی که می‌گفت «هرروز بهتر از دیروز» انگار ساخته شده واسه کروسان. چندتا کروسان دیگه هم قبلا گذاشتم اونا رو حتما تو پیج ببینین، […]

author توسط Mazzehoio

شعریه

گله در پس کیک شعریه دقت کردین دوره‌ای شده که همه ناله می‌کنن؟ همه گِلِه دارن، یعنی دهن‌تو که باز کنی تا طرف بهت ثابت نکنه بدبخت‌تره ولت نمی‌کنه. تو این شرایط فقط دو قشر می‌تونن راحت گله کنن: یکی رَپِرا، که مهلت نمی‌دن طرف مقابل جواب بده؛ یکی هم نویسنده‌ها، چون اصن کسی نیست […]

author توسط Mazzehoio

کیک گوشت

شما هم وقتی کیک گوشت می‌بینین دست‌وپاتون شُل می‌شه؟ اصولا هر کسی با یه چیزی شل می‌شه، مثلا خانما با جواهر، پسرا با ماشین، باباها با دکمه خاموش کولر، ترامپ با مشاورش، پراید با تصادف، من با غذا! 😀 شل شدن پدیده‌ی همگانی‌ایه، یه خاصیتی هم که داره اینه که پذیرش سختی رو راحت‌تر می‌کنه، […]

author توسط Mazzehoio

شاورما

قبل سفارش همیشه دلارو چک کنین. ستون‌ گوشت کباب ترکی رو دیدین دیگه؟ یه نفر هم کنارش وایساده، با شمشیرش لایه‌ی رویی رو می‌تراشه. دفعه بعدی که هوس کردین نگین آقا یه پرس کباب ترکی بده! اون ستون خوشمزه رو عثمانی‌ها دو قرن پیش اختراع کردن واسه تهیه ساندویچ شاورما ، ساندویچی که شهرت جهانی […]

author توسط Mazzehoio

کیک زبرا

این کیک از مرمر درست شده یا گورخر؟ 😀 دیدین بعضیا اسم‌شون اونی نیست که توی شناسنامه نوشته شده؟ معمولا اگه کسی این کارو بکنه یه اسم بهتر از اسم قبلی انتخاب می‌کنه ولی ظاهرا کیک زبرا نظرش با ما فرق داره. اسم این کیک در اصل ماربل هست به معنی مرمر، به این خاطر […]

author توسط Mazzehoio

رولت مرغ

اگه مرغ بودم افتخار می‌کردم رولت بشم. البته همین الان‌شم تو عالم انسانیت قشنگ دارم رولت می‌شم. می‌رم یک کیلو گوجه بخرم قیمت‌شو می‌بینم فر می‌خورم، می‌خوام گوشی بخرم قیمت‌شو می‌بینم باز فر می‌خورم. اصن چند ساله همش در حال فر خوردنم، احساس می‌کنم دولت دست‌شو گذاشته روم داره تابم می‌ده رولت بشم. شاید می‌خواد […]

author توسط Mazzehoio

کرم کارامل

می‌دونی کرم کارامل چه درسی به آدم می‌ده؟ این‌که اگه همیشه ساده و شکیل باشی، دیگه مهم نیست حتی اگه شکرت بسوزه و روت تلخ بشه، بازم هرکی ببینه دلش یه گاز کوچیک ازت می‌خواد. 😉 کرم کارامل یه دسر محبوب اروپاییه که آخرای قرن بیستم خیلی رواج پیدا کرده بود، به‌خصوص توی رستوران‌ها، به […]

author توسط Mazzehoio

کیک بستنی

دسر اشرافی خوردین؟ کیک بستنی از دسرهای خوشمزه‌س که تو بریتانیای قرن ۱۷ میلادی رواج پیدا کرد و مختص اشراف بود؛ چرا که یخچال و فریزری وجود نداشت و تهیه و نگهداری بستنی خیلی پرهزینه بود. این دسر اشرافی خوشمزه رو امتحان کردین تا حالا؟ با این‌که در زمان گذشته این کیک در اروپا دسری […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram