بورک گوشت لانه زنبوری

این عکسی که می‌بینین دقیقا انگار چشمای منه وقتی کمین کردم رو غذا. بورک گوشت لانه زنبوری اسمشه ولی زنبوراش نمی‌دونم کجا رفتن. انگار همشونم دل‌دردی چیزی بودن یا گل‌ها مسموم بودن یا گل‌ش خیلی سم بوده، شاید پارک بدی رفتن… 🤔 مزه‌ش که خوبه البته، جزو بهترین غذاهاییه که می‌خورین شک نکنین. نظرتون در […]

author توسط Mazzehoio

شاورما

قبل سفارش همیشه دلارو چک کنین. ستون‌ گوشت کباب ترکی رو دیدین دیگه؟ یه نفر هم کنارش وایساده، با شمشیرش لایه‌ی رویی رو می‌تراشه. دفعه بعدی که هوس کردین نگین آقا یه پرس کباب ترکی بده! اون ستون خوشمزه رو عثمانی‌ها دو قرن پیش اختراع کردن واسه تهیه ساندویچ شاورما ، ساندویچی که شهرت جهانی […]

author توسط Mazzehoio

فینگر یوفکا (فرپزی)

فینگر یوفکا به درد جشن و پارتی می‌خوره، لقمه‌ای و دم دسته، قاشق و ظرف و اینا هم نمی‌خواد. کاش همیشه جشن بود که فینگر یوفکا بزنیم بر بدن! حیف اون‌قدر جشن نداریم، بیشتر سوگواری داریم. این حقیقت که جامعه ما جزو جوامع غمگین دنیاست به نظرم به خیلی عوامل مربوطه ولی شاید وضعیت اقتصادی […]

author توسط Mazzehoio

نان لواش

از معایب فرهنگ استفاده از نان سنتی و کوچ نکردن به طرف نان صنعتی همینه که وقتی کرونا می‌آد مجبوری نونی رو که سر صبح گرفتی اول توی الکل بجوشونی بعد توی وایتکس تیلیت کنی بخوری آخرشم دندوناتو با ژل ضدعفونی‌کننده مسواک کنی. یا این‌که؟ خودت نون درست کنی! اونم نان لواش ! این‌قدر که […]

author توسط Mazzehoio

نان سیمیت

با تبریک اولین روز سال ۹۹، باید اعلام کنیم هم‌وطنانی که به این مرحله راه پیدا کردند حتما جون اضافه همراه داشته باشن. شروع این مرحله با شهاب‌سنگه و دیگه ماسک و دستکش جوابگو نیست. اگر جون اضافه خود را در مرحله قبلی مصرف کردید و دیگر سکه ندارید می‌توانید با کلیک بر روی گزینه […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram