توپک نارگیل

توپک نارگیل کل فرآیند تهیه‌ش به کنار، فقط اون لحظه که توپک نارگیل رو می‌زنی تو شکلات… آب دهان جوری از لب‌ولوچه من روان شد که وحی آمد نوح پاشو بیا یه کشتی دیگه بساز قبل از اینکه شُرّه دهن این یارو همه‌مونو با خودش ببره! من: 🤤 استودیو: 🌊 نوح: 🤦🏻‍♂️🏃🏻‍♂️ دستمال کاغذی دارین؟ […]

author توسط Mazzehoio

مرغ کریسپی شیاردار

آقا وارد رستوران که شدم زرق‌وبرقش منو گرفت، انگار اجلاس سران ۴۵+۷ئه. گارسون پرسید: چی میل دارین؟ عاااام، یه لحظه اجازه بدین، بله مرغ کریسپی شیاردار! مرغ کریسپی که خب مشخص بود یعنی سوخاری، می‌خواستم ببینم شیارش چیه که باعث شده بیاد تو منوی همچین رستوران گرونی. جالبه بعضی وقتا یه خلاقیت کوچیک و ساده […]

author توسط Mazzehoio

مرغ چیپسی

داشتم فکر می‌کردم اگه کارخونه‌های چیپس بخوان به‌جای چیپس سیب‌زمینی، چیپس مرغ درست کنن به‌خاطر تنوع هم که شده جور دیگه‌ای حجمو زیاد نشون بدن. مثلا الان یه بسته چیپس می‌گیری %۹۵ هواس، %۲ نمک %۳ برگه سیب‌زمینی؛ بیان برای مرغ چیپسی مقدار چیپسو بیشتر کنن درعوض هروقت درشو باز کردی چندتا از مرغا پر […]

author توسط Mazzehoio

نیمرو گلی

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم، تخم مرغ در بغل سنگ نگه می‌دارد 😁 این شعر رو گفتم تا وصف حالی باشد بر نیمرو گلی ، یه صبحانه متفاوت. خداییش خسته نشدین هر روز صبح تخم مرغو زارت توی ماهیتابه می‌شکنین و همون نیمروی تکراری همیشگی رو می‌خورین؟ محض تنوع هم که شده […]

author توسط Mazzehoio

سیب زمینی فنری

کی موافقه سیب زمینی فنری یه درجه بالاتر از سیب‌زمینی سرخ‌کرده‌س؟ احترام سرخ‌کرده واجب ولی سیب زمینی فنری وقتی از فر درمیاد بوش آدمو بخوری می‌کنه، بماند که تا گردن تو جکوزی روغن نمی‌خوابه. فوفولم خودتی 😀 ولی به قیافه ساده سیب‌زمینی نگاه نکنین، خیلی غذاهای جالبی از توش درمیاد، جالب که نه حالا ولی […]

author توسط Mazzehoio

کیک موز

کسی می‌دونه چرا موز هسته نداره؟ سر ضبط کیک موز سوالش برام پیش اومد گفتم از فالوورا بپرسم. می‌خوام توجه شما رو به جوابایی که شنیدم جلب کنم: یکی از دوستامون به اسم سیامک گفته تو بگو چرا نارگیل هسته نداره همه‌ش آبه تا من موزشو بگم. گفتم بزرگوار نارگیل اصن میوه نیست ساندیسه از […]

author توسط Mazzehoio

توپک نودل سوخاری

یه سوال: شما به این توپک نودل سوخاری نگاه می‌کنین یاد چی میفتین؟ 😀 من که هرچی نگاش می‌کنم نمی‌تونم خوب هضمش کنم، آخه توپکای قبلیمون اینقدر رگه‌رگه نبودن. یادمه اولین باری که توپک سیب‌زمینی رو درست کردیم چه لذتی داشت! روش کریسپی و ترد بود با رشته‌های نازک، داخلش گرم و پنیری کشدار! اینقدر […]

author توسط Mazzehoio

تارت میرزاقاسمی

دیدین اینایی که نژادشون ترکیبی‌ئه؟ مثلا یه رگ روس دارن، چقدر باحال و جالبن. تارت میرزاقاسمی هم یه چیزیه تو همین مایه‌ها، یه رگش ایرانیه یه رگش فرانسوی، خوشبختانه توی این پیوند مبارک خوشمزگی رو از رگ ایرانی به ارث برده و جذابیت ظاهری رو از رگ فرانسوی. 😀 ولی شما یه لحظه فکر کن […]

author توسط Mazzehoio

نان قایقی

حاضرم سوار یه‌دونه از این نان قایقی ها بشم و بزنم به دل اقیانوس، تنهایی برم و هیچ‌وقت برنگردم… تا سرنوشت منو به به عشق حقیقی و نیمه‌ی گم‌شده‌م برسونه. یکی که فرانسوی باشه، همیشه بوی خوش بده، تنش مثل الماس بدرخشه. 💞 راستش درباره‌ی قارچ دنبلان سیاه حرف می‌زنم؛ چیه خب، وقتی قایقم نونه، […]

author توسط Mazzehoio

کلیه حقوق این اثر متعلق به مزه میباشد.

Visit Us On LinkedinVisit Us On Instagram