مزه
Image default
آرام پز آرام پز برنج رژیم و سلامت سبزیجات سبک پخت غذای ملل مرغ مواد اولیه ناهار هندی

خورش مهاراجه

فیلم هندی دیدید تا حالا؟

از همونا که یارو با یک دست قطار نگه می‌داره و با یک مشت یک لشکرو حریفه. خودم یه دونه دیدم که تیر خورده بود وسط پیشونی خانم و توی بغل همسرش داشت وصیت می‌کرد. 😂

امروز خورش مهاراجه‌ هندی آماده کردیم براتون. خیلی هم مقویه. جبارسینگ از این غذا می‌خورده که بتونه حمله کنه به روستای تاکور اینا. 😀

موقع درست کردنش حس و حال همه بچه‌ها هندی بود. آشپز با ضربه دست سبزی‌هارو ساطوری می‌کرد. فیلمبردار با دوربین کاملا معلق تو فضا حرکت می‌کرد. من چایی رو کات‌دار می‌ریختم تو فنجون… 😐

👩‍🍳 خورش مهاراجه

🗃️⁩ نوع: خورش

🍱 وعده: غذای جانبی (همراه برنج سرو می‌شود)

🗺️ خاستگاه: هند

🌡️ دمای سرو: گرم

⏲️ زمان لازم برای تهیه: 20 دقیقه آماده‌سازی + 40 دقیقه پخت

📝 مواد لازم:

  1. مرغ                                      1 کیلو
  2. پودر نارگیل تازه                    2-3 قاشق غذاخوری
  3. گوجه فرنگی                         4-5 عدد
  4. آرد نخود                               3 قاشق سوپ‌خوری
  5. پیاز                                       2 عدد
  6. نعنا ساطوری‌شده               1 قاشق غذاخوری
  7. گشنیز ساطوری‌شده           1 قاشق غذاخوری
  8. پودر تخم گشنیز                   2 قاشق سوپ‌خوری
  9. سیر                                     1 بوته
  10. فلفل دلمه قرمز و زرد          از هر کدام یک عدد
  11. پودر فلفل سیاه                   ½ قاشق چای‌خوری
  12. دارچین                                 ½ قاشق چای‌خوری
  13. زیره سیاه پودر شده            ½ قاشق چای‌خوری
  14. پودر هل                              ½ قاشق چای‌خوری
  15. میخک                                  3-4 عدد
  16. برنج قهوه‌ای                         4-5 پیمانه 
  17. روغن                                   1 پیمانه

📜 طرز تهیه:

  1. پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و سرتفت دهید. سپس سیر نگینی‌شده را نیز به پیاز اضافه کنید.
  2. مرغ را تمیز کرده و بشویید و به پیاز و سیر اضافه کنید و به آن آب اضافه کنید تا نیم پز شود.
  3. میخک‌ها را اضافه کنید و بعد از پخته شدن مرغ آن‌ها را خارج نمایید.
  4. فلفل دلمه‌ای را خرد کنید و با نارگیل و سایر ادویه‌جات داخل مرغ بریزید.
  5. آرد نخودچی را در کمی آب سرد حل کرده و داخل خورش بریزید.
  6. نعنا و گشنیز را در 3-2 قاشق سوپ‌خوری روغن، کمی سرخ کرده و داخل خورش بریزید.
  7. به اندازه کافی نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.
  8. در آخر کار مقداری آب جوش روی گوجه‌فرنگی‌ها ریخته و پوست آنها را بگیرید. سپس آن‌ها را رنده کرده و داخل خورش بریزید.
  9. اجازه دهید خورش آهسته بجوشد و آب آن کشیده شده و جا بیفتد.

این خورش خوشمزه رو همراه برنج قهوه‌ای سرو کنید و حال و هوای گرم هند رو روی زبونتون حس کنید.

مزه‌اویو هر روز طرز تهیه انواع غذاهای خوشمزه و نوشیدنی‌های فوق‌العاده و دسر و شیرینی‌های عالی از سراسر جهان رو برای شما عزیزان آماده می‌کنه. و علاوه‌بر این‌ها، نکات و ترفندهای آشپزی رو هم آموزش می‌ده. اگر به غذا علاقه‌مندید و دوست دارید آشپزی سریع و آسون رو یاد بگیرید حتما به صفحات ما در شبکه‌های اجتماعی هم سر بزنید و نظراتتون رو برای ما بنویسید. امیدواریم از این خورش خوشمزه هندی لذت ببرید.

نوش جان!

Related posts

مرغ بخارپز با سبزیجات

tamada

شله زرد

tamada

موچولوک

tamada

Leave a Comment